Roadtrips

Overzicht

De roadtrips in 2024

De klassieke DVJ-formule. In ’s werelds meest sexy auto’s, met je beste vrienden, door het mooiste landschap. Voor mensen met een steekje los. In 2024 organiseren we de 8-daagse Classic, de 15-daagse Classic, de Wintereditie en de DVJ Extreme. Natuurlijk is er voor grotere vriendengroepen ook de mogelijkheid om alles zelf samen te stellen: de DVJ Doe Het Zelf.

We houden de informatie het liefst zo beperkt mogelijk. We willen het type reiziger mee dat ervan houdt niet te weten wat de volgende dag gaat brengen. We starten en finishen in Bishkek, de hoofdstad van Kirgizië. Alles wat daartussen gebeurt is een avontuur. We zijn graag uit onze comfort zone. De kans op autopech is reëel. De kans dat je twee dagen achter elkaar dezelfde onderbroek aan hebt is zéér reëel. We regelen geen satelliettelefoon, er gaat geen Nederlandse reisleider mee bij wie je terecht kunt als je toiletpapier op is. Bij autopech moedigen we je aan zelfredzaam te zijn. Sleur elkaar naar een Kirgizische garage, verwissel elkaars band. Wij horen graag ’s avonds bij het kampvuur hoe jij tussen de nomadententen met een paar herders die geen Engels spreken, hebt geregeld dat jouw schokbreker is gelast. Wij geloven dat precies die verhalen de herinneringen zijn waar jij het over dertig jaar nog over hebt. En mocht het in het uiterste geval donker worden en je staat nog steeds op die 4000 meter hoge berg? Uiteraard komen we je dan halen. We zijn avonturiers, niet levensmoe.

 

Classic

15 dagen

Classic

8 dagen

Winter

8 dagen

Extreme

8 dagen

Fotografie reis

13 dagen

DVJ Doe het zelf

Vanaf 8 dagen

Plan een reis in

Ben jij klaar voor een
nieuw avontuur?

Dit zit erbij

Inbegrepen bij jullie avontuur

Inbegrepen bij de prijs

Voor dit bedrag ben je 15 of 8 dagen onderweg. Auto, Roadbook, permits, avondeten, bier en de traditionele dagelijkse wodkatoast zitten daarbij in. Vliegticket, benzine, ontbijt, lunch en zure paardenmelk is voor eigen rekening. Reken hier 200 euro pp voor al je niet gek doet. Reken 400 euro pp als je helemaal los wilt gaan op de paardenmelk.

Eigen risico

Voor elke auto geldt een borg van 400 euro. Mechanische reparaties betalen wij. Krassen, deuken, lekke banden, sterretjes en overige schade door eigen schuld is voor eigen rekening.

Follow Us