Extreme

Overzicht

Extreme

In 2024 voor het eerst: de DVJ Extreme. Voor sommige mensen is extreem niet extreem genoeg. Avontuur niet avontuurlijk genoeg. Deze editie is voor jullie. Bij deze editie verdwijnen we echt van alle landkaarten. We gebruiken een paar DVJ locaties om te acclimatiseren aan de hoogte en daarna verdwalen we in Kirgizië’s mooiste en uitdagendste off-road gebied. Hoge bergpassen met losliggende stenen, river-crossings door wilde rivieren, slalommen tussen 7000 meter hoge bergen. Het leefgebied van de sneeuwluipaard, het Marco Poloschaap en de Ibex. Geen lullig tripje dit. Het wordt afzien, maar het wordt fantastisch.

Let op. Deze editie is niet voor iedereen. Off road rijervaring is vereist. Technische kennis van auto’s is niet vereist maar is een pré. Ook fysiek is deze trip, vooral door de hoogte, uitdagend.

Data

Prijzen

Foto's

Dit ga je zien

Dit zit erbij

Inbegrepen bij jullie avontuur

Inbegrepen bij de prijs

Voor dit bedrag ben je 15 of 8 dagen onderweg. Auto, Roadbook, permits, avondeten, bier en de traditionele dagelijkse wodkatoast zitten daarbij in. Vliegticket, benzine, ontbijt, lunch en zure paardenmelk is voor eigen rekening. Reken hier 200 euro pp voor al je niet gek doet. Reken 400 euro pp als je helemaal los wilt gaan op de paardenmelk.

Eigen risico

Voor elke auto geldt een borg van 400 euro. Mechanische reparaties betalen wij. Krassen, deuken, lekke banden, sterretjes en overige schade door eigen schuld is voor eigen rekening.

Follow Us